Toonaangevend
in stekerbaar

Laat Eleqtron je installatietekening uitwerken!

Bij Eleqtron nemen wij graag je installatietekening uit handen! Hiermee gaan onze medewerkers namelijk aan de slag. Wij tekenen de stekerbare producten in, volledig gericht op prefab maatwerk. Daarbij kunnen wij merkonafhankelijk leveren. Deze service verlenen wij gratis. Hiermee bespaar je op tijd en kosten!

Stuur je installatietekening naar sales@eleqtron.nl!

Minder faalkosten
Een bijkomend voordeel is dat, met het uitwerken van deze tekening door onze specialisten, je installatie minder complex wordt. Hierdoor neemt de kans op faalkosten aanzienlijk af.

BIM-bestanden
Eleqtron heeft bovendien voor uw installatie-ontwerp BIM-bestanden met stekerbare producten beschikbaar. Hiervoor is een uitgebreide Revit bibliotheek ontwikkeld. Deze bestanden kunnen bij Eleqtron worden opgevraagd. BIM is uitgegroeid tot dé vorm van samenwerking in de bouwketen. Dagelijks worden projecten met BIM-bestanden opgestart en uitgewerkt in een digitaal (3D) gebouwmodel.

Eleqtron werkwijze
Eleqtron onderscheidt zich met haar werkwijze. Een project wordt namelijk in zeer nauwe samenwerking opgepakt. Hierbij staan advies, prefab maatwerk en begeleiding op de bouw centraal. Met de werkwijze van Eleqtron bespaar je op tijd en kosten!

Meer informatie
Download nu de brochure over onze werkwijze.
Klik hier voor de online catalogus met onder andere deze producten.
Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag