Toonaangevend
in stekerbaar

Werksituatie rond coronavirus

Hierbij informeren wij u over onze werksituatie met betrekking tot het coronavirus.

Preventierichtlijnen
Uiteraard volgen wij strikt de landelijke coronavirus preventierichtlijnen. Dit betekent nu dat wij onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis laten werken. Om de dynamiek van de dagelijkse business niet te verliezen, hebben wij daarom op kantoor een minimale bezetting per afdeling. Indien u telefonisch contact zoekt met een van onze medewerkers dan kan dat via het algemene nummer (telefoon 088-030 61 00). U wordt waar nodig doorverbonden met de desbetreffende medewerker die wellicht thuis werkzaam is.

Onze drijfveer is simpel: iedereen proberen gezond te houden.

Derhalve hebben wij dan ook nog de volgende voorzorgsmaatregelen genomen:

  • De frequentie van het schoonmaken van onze werkomgevingen is verhoogd.
  • Alle fysieke afspraken die niet direct noodzakelijk zijn, worden per direct afgezegd en/of verplaatst. Contactmomenten vinden telefonisch of online plaats, in ieder geval tot 28 april 2020.

Verzendingen
Onze productiefaciliteit en ons magazijn blijven voorlopig bemand. Dat betekent dat wij vooralsnog producten blijven ontvangen en verzenden. Door omstandigheden kan het zijn dat bepaalde verzendingen onverhoopt verlaat geleverd worden.

Wij adviseren u om de producten die u in ieder geval nodig heeft alvast te bestellen. Hoe eerder u bestelt, hoe groter de kans dat producten gewoon geleverd worden.
Mochten er onverhoopt toch producten minder goed leverbaar zijn of de levertijden oplopen, dan zullen wij u hierover informeren.

Als u hier vragen over heeft, vernemen wij graag uw reactie.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag