Toonaangevend
in stekerbaar

Met EVOline handig je smartphone draadloos opladen!

We kunnen tegenwoordig nauwelijks meer zonder onze smartphone. Om aan de vraag tegemoet te komen, zijn er regelmatig nieuwe versies leverbaar. Fijn is dat je met de laatste uitvoeringen ook heel handig draadloos kunt opladen. Zoals met de nieuwste Apple (iPhone Xr, SE en de 11 series) en Samsung types (Galaxy S9, S10 en S20 series). Eleqtron biedt met haar merk EVOline een uitstekende oplossing voor draadloos opladen. Voor iedere werkplek!

Qi wireless charging
Het draadloos opladen kan bij EVOline met type Square80, die leverbaar is met de bekende Qi wireless charging technologie. Hierdoor kun je je smartphone gemakkelijk voorzien van een volle batterij, waardoor je geen bericht meer hoeft te missen! Dit type past perfect in een standaard ∅ 80 mm kabeldoorvoer. Type Square 80 is standaard voorzien van een wandcontactdoos, USB charger of een data-aansluiting. Hiermee is dit product perfect voor gebruik in kantoren, hotels, horecagelegenheden, etc. Of voor een thuissituatie!

Type Square80 is snel leverbaar. Neem contact met ons op!

Voordelen van Qi draadloos opladen
Met Qi heb je een open, universele standaard voor het draadloos opladen van je smartphone. Dankzij deze techniek van inductieladen hoef je alleen maar het toestel op het laadstation te plaatsen en je smartphone wordt opgeladen. In het Qi laadstation zit namelijk een spoel die een elektromagnetisch veld uitstraalt. In een voor Qi geschikte smartphone zit eenzelfde spoel die de straling absorbeert. Hierdoor wordt je smartphone direct voorzien van nieuwe energie!

Bekijk de YouTube video
Op YouTube vind je een video waarin, kort en helder, de voordelen worden uitgelegd van EVOline type Square80 met de Qi functie voor draadloos opladen.

EVOline werkplekoplossingen
Met de werkplekoplossingen van Qneqt en (Schulte) EVOLine pakt Eleqtron de wirwar aan van kabels rondom de werkplek. Dankzij deze productlijn realiseer je een optimale, ergonomische werkplekinrichting. Dankzij deze productlijn creëert u een e-Place, met slimme en ergonomische oplossingen voor het aansluiten van elektronische en digitale hulpmiddelen.

Zie ook de handige Tip van Tim video hierover!

Het assortiment bestaat uit:

  • Werkplekoplossingen: onze aansluitmodules bieden door het modulaire ontwerp u de volledige vrijheid bij het samenstellen van een ideale configuratie. Of het nu bijvoorbeeld gaat om datamodules, USB-aansluitingen, een internationaal stopcontact, een DVI-aansluiting of een smartphone docking-station. Van één enkele, unieke configuratie tot grotere projectseries.
  • Kabelmanagement: door hier gebruik van te maken ordent u niet alleen de werkplek voor uzelf, maar ook voor anderen. Zo wordt brandgevaar vermeden, is struikelen niet meer mogelijk en heeft u een schonere en meer representatieve werkomgeving. Het assortiment omvat onder andere kabelslangen en -geleiders, vloerprofielen en kabeldoorvoeren.

Meer informatie
Neem contact met ons op voor meer informatie over de producten en diensten van Eleqtron.

Klik hier voor de  online catalogus  met onder andere deze producten. Uiteraard vindt u ons op 2BA (prijzen alleen zichtbaar voor 2BA-abonnees).

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag