Toonaangevend
in stekerbaar

Eleqtron werkt graag (zonder kosten!) uw lichtplan uit!

Eleqtron is met haar merk Qneqt dé specialist in Nederland voor stekerbaar installeren. Onze producten worden veel gebruikt bij verlichtingsprojecten. Dankzij deze prefab producten kunt u namelijk sneller en eenvoudiger installeren. Hierdoor bespaart u op installatietijd- en kosten!

Lichtplan aanleveren
Dankzij de ondersteuning van Eleqtron is stekerbaar installeren nu nog eenvoudiger te realiseren. U kunt namelijk bij ons uw lichtplan aanleveren waarna wij de stekerbare snoeren intekenen. Wel zo gemakkelijk!

Hoe werkt dit?

  • U stuurt een 2D tekening van uw lichtplan naar Eleqtron.
  • Wij verwerken in deze tekening de juiste snoeren en accessoires.
  • Deze informatie plaatsen wij tevens in de legenda, gerangschikt op kleur.
  • Wij sturen tegelijkertijd de offerte.
  • U kunt deze informatie verwerken in uw offerte en aanbieden aan uw klant.

Hier zijn geen kosten aan verbonden!
Stuur uw tekening naar sales@eleqtron.nl

Minder faalkosten
Een bijkomend voordeel is dat, met het uitwerken van uw lichtplan door onze specialisten, uw installatie minder complex wordt. Hierdoor neemt de kans op faalkosten aanzienlijk af.

Alle ‘stekerbare merken’ geassembleerd leverbaar
Eleqtron levert geassembleerde, stekerbare producten van alle merken. Hierdoor kan er direct, merkonafhankelijk worden ingespeeld op een willekeurige ‘stekerbare vraag’ van een elektrotechnische project. Op onze assemblagelocaties worden stekerbare verbindingen als snoeren, kabels, vlakband, kabeldozen en overige speciale componenten voor je op maat gemaakt, oftewel prefab.

Eleqtron voert voor haar Qneqt assortiment alleen stekerbare producten waarvoor een CE-markering en een KEMA-keurmerk is afgegeven. Uiteraard voldoen de Qneqt producten aan de gestelde eisen, waaronder de NEN 1010:2015 norm.

Eleqtron werkwijze
Eleqtron onderscheidt zich met haar werkwijze. Een project wordt namelijk in zeer nauwe samenwerking met u opgepakt. Hierbij staan advies, prefab maatwerk en begeleiding op de bouw centraal. Met de werkwijze van Eleqtron bespaart u op tijd en kosten!

Meer informatie
Download nu de brochure over onze werkwijze.
Klik hier voor de online catalogus met onder andere deze producten.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag