Toonaangevend
in stekerbaar

De Qneqt snelkeuzekaart aanwezigheidsmelders!

leqtron Qneqt snelkeuzekaart aanwezigheidsmelders
Overzicht selectiekaart Qneqt Eleqtron aanwezigheidsmelders
Qneqt CP Aanwezigheidsmelder Inclusief Q T Plug Van Eleqtron

Nu nog eenvoudiger melders selecteren én bestellen!

Eleqtron heeft een uitgebreid programma aanwezigheidsmelders. Nieuw is nu de snelkeuzekaart voor deze producten. Daarmee is het nog eenvoudiger geworden om Qneqt aanwezigheidsmelders te selecteren én te bestellen! U kunt de kaart direct op de site downloaden (titel ‘Overzicht Aanwezigheidsmelders’).

Helder overzicht
Met de Qneqt snelkeuzekaart aanwezigheidsmelders vindt u een helder overzicht van de meest voorkomende types. U vindt de verschillende uitvoeringen compleet met artikelnummers, samen met accessoires zoals handzenders en opbouwbehuizingen. Maar u vindt op de kaart ook bijbehorende Qneqt producten als stekerbare aansluitsets en snoeren. Dat is handig!

Complete assortiment
Met het ruime assortiment aan Qneqt aanwezigheidsmelders, van onze vertegenwoordiging CP Electronics, kan het werken en leven eenvoudiger en comfortabeler worden. Met de besturing van deze sensoren voor aanwezigheidsdetectie kunnen namelijk geheel automatisch vele taken in een gebouw worden beheerd. Naast verlichting zijn dat onder andere verwarming, ventilatie, airconditioning, zonwering en beveiliging. Daarmee bespaart u energiekosten en vermindert u de CO2-emissies. Mede als gevolg van het BREEAM concept, waarbij kantoren onder andere ingedeeld worden op energiezuinigheid.

Voordelen assortiment Qneqt aanwezigheidsmelders:

  • Besparing op energiekosten, vermindering van CO2-emissies.
  • Eenvoudig en intelligent programmeerbaar.
  • Betrouwbare werking.
  • Leverbaar met DALI/DSI, KNX en An-10 technologie (voor draadloos koppelen).
  • IP65, tot -30⁰C, directe montage mogelijk op of in een armatuur.
  • Perfect passend in stekerbare Qneqt concept.
  • 5 jaar garantie.

Draadloos koppelen
Wist u dat Eleqtron een ruim assortiment heeft in Qneqt aanwezigheidsmelders voor draadloos koppelen? En mede door onze ervaring is Eleqtron een absolute specialist!

Meer informatie
Klik hier voor de online catalogus met onder andere deze producten. Uiteraard vindt u ons op 2BA (prijzen alleen zichtbaar voor 2BA-abonnees).

Neem contact met ons op voor meer informatie over de producten en diensten van Eleqtron.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag