Toonaangevend
in stekerbaar

Eleqtron maakt drivers eenvoudig stekerbaar

Drivers voor LED verlichting zijn vaak ‘niet stekerbaar’ uitgevoerd. Hierdoor brengt het voor een installateur veel tijd en kosten met zich mee om een driver toch van stekerbare verbindingen te voorzien.

Bespaar op kosten
Eleqtron speelt hierop in met haar uitgebreide mogelijkheden voor assemblage. Drivers kunnen wij namelijk snel en eenvoudig voorzien van de stekerbare verbindingen, voor de voeding en veelal voor de DALI lichtsturing. Doorgaans passen wij hierbij onze unieke Q-T plug toe, een handige verdeler voor stekerbare installaties. Met de toepassing van stekerbare drivers bespaart u flink op installatietijd- en kosten. Maak er gebruik van!

Mogelijkheden assemblage Eleqtron
In de assemblageruimte van Eleqtron in Numansdorp maken onze medewerkers stekerbare Qneqt verbindingen als snoeren, kabels, vlakband, wandcontactdozen en speciale elektrotechnische componenten op maat, oftewel prefab. Dit vindt tevens plaats bij leveranciers in Europa. Deze prefab producten worden gekenmerkt door een uitstekende kwaliteit, in combinatie met een snelle en flexibele werkwijze. En dat merkonafhankelijk. Hierdoor kan Eleqtron direct inspelen op de vraag van een project. Eindproducten worden continu getest op de juiste aansluiting en werking. Daarnaast voldoen alle producten aan de CE-markering. De werkprocessen van Eleqtron zijn uitstekend geborgd waardoor de kwaliteit uiteindelijk volledig kan worden getraceerd én gegarandeerd.

Meer informatie
Neem contact met ons op voor meer informatie.
Klik hier voor de online catalogus en de prijslijst.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag