Toonaangevend
in stekerbaar

De installateur en het verlichtingsseizoen: bespaar met stekerbare Qneqt producten!

Voorbeeld stekerbare installatie LED verlichting met o.a. stekerbare Q-T plug
Eleqtron maakt met Qneqt drivers eenvoudig stekerbaar
Eleqtron Qneqt aanwezigheidsmelder sensor detectie CP Electronics BM230V draadloos koppelen

Nu de dagen korter zijn, is ook het ‘verlichtingsseizoen’ voor de (elektrotechnische) installateur weer begonnen. Dé periode voor investeren in energiezuinige, moderne LED verlichting. Hiermee stijgt bij ons de vraag naar slimme oplossingen voor het stekerbaar installeren van verlichting. Met Qneqt!

De meeste voorkomende oplossing bij stekerbare installaties is het gebruik van de unieke Q-T-plug, samen met de snoeren en onze aanwezigheidsmelders. Op deze manier ben je in ‘no time’ klaar. Daarmee bespaar je flink op montagetijd- en kosten. Dat is nog eens ‘verlichting’ van je werk!

Meer informatie
Neem contact met ons op voor meer informatie.
Klik hier voor de online catalogus en de prijslijst.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag