Toonaangevend
in stekerbaar

Fantastische samenwerking tussen Eleqtron en E-Flux!

Eleqtron Qcharge vlakbandkabel en oplaadpunt met Spindler bij Caland Dock Calandkade Den Haag
Eleqtron Numansdorp

Afgelopen week is er interview geweest tussen Eleqtron en E-Flux. Laatstgenoemd zorgt voor een platform waarmee de gemaakte laadkosten ingezien en verrekend kunnen worden. De samenwerking tussen beide partijen is hier beschreven. Tijdens dit interview zijn er vragen gesteld over de wisselwerking tussen beiden partijen en de mogelijkheden binnen E-Flux. Zie hieronder het volledige interview:

 • Hallo Paul, voor de lezers die E-Flux nog niet kennen, wat betekenen E-Flux en Eleqtron voor elkaar?
  • Eleqtron en E-Flux verzorgen samen een complete oplossing voor bedrijven en VVE’s. Eleqtron installeert op grote schaal Qcharge laders, welke door E-Flux voorzien kunnen worden door een eMobility Platform. Zo kunnen de gemaakte laadkosten verrekend worden, sessies inzichtelijk worden gemaakt en kan er ook nog eens support worden verleend. Op deze manier bieden we gezamenlijk een complete oplossing om klanten volledig te ontzorgen!
 • Eleqtron en E-Flux werken nu al ruim 2 jaar samen zonder ook maar één klacht te hebben ontvangen! Hoe gaan jullie er voor zorgen dat dit de komende jaren ook het geval blijft?
  • De kracht van E-Flux zit hem in de focus op hetgeen we doen. Wij bieden een eMobility platform en alle services die daarbij horen. Omdat we ons echt focussen op het stukje online beheer van laadpalen en laadpassen kunnen we de beste service garanderen. Dit werkt momenteel ontzettend goed! Naar mate de markt groeit kan dit ook gemakkelijk opgeschaald worden.
 • Jullie hebben een 24/7 Support, hoe makkelijk is dat! Kun je daar iets meer over vertellen?
  • E-Flux is 24/7 te bereiken voor hulp bij laadpaal problemen en vragen over de kosten van het laden. Omdat we de volledige controle hebben over laadpunten met ons eMobility platform kunnen we op ieder gewenst moment service en support verlenen. Het maakt hierbij niet uit of de laadkabel vast blijft zitten of dat de laadpas zoek is; wij kunnen op afstand de kabel los laten of de paal resetten.
 • Hoe zijn jouw ervaringen in de samenwerking met Eleqtron?
  • Eleqtron is een fijne partner om mee samen te werken. Jullie hebben verstand van zaken en bieden een unieke propositie waarmee een parkeergarage eenvoudig wordt voorbereid op de toekomst. We zijn daarnaast ontzettend blij met de korte lijntjes binnen jullie organisatie!
 • Hoe zien de plannen op de korte termijn eruit voor E-Flux? 
  • E-Flux is in korte tijd een bekende naam geworden in de Benelux. Dit jaar willen we ons laadnetwerk verder gaan uitbreiden binnen Europa. Daarnaast ligt de focus momenteel sterk op de verdere ontwikkeling van ons platform en zullen er aankomende tijd veel handige, nieuwe functionaliteiten ontwikkeld worden!

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag