Toonaangevend
in stekerbaar

Ruben Kranendonk gestart als Supply Chain Coördinator

Berry van Dijk nieuwe Account Manager Qcharge bij Eleqtron
Elektrische autos bij Caland Dock Calandkade Den Haag Eleqtron Qcharge met Spindler

Ruben Kranendonk is een maand geleden bij Eleqtron gestart als Supply Chain Coördinator. Ruben is verantwoordelijk voor een correcte en tijdige productie en leveringen van projectorders binnen de afgesproken (project) calculatie. Hieronder leest u een interview met Ruben waarin hij wat meer over zichzelf verteld en wat zijn eerste ervaringen zijn binnen Eleqtron.

Vertel eens wat over jezelf; wat zijn je hobby’s en bezigheden naast het werk?

Ik ben Ruben, ben 22 jaar en woonachtig in ’s-Gravendeel. Ik woon nog thuis bij m’n ouders en zusje. In m’n vrije tijd stap ik graag op de wielrenfiets voor een rondje en ga ik graag met wat vrienden wat drinken (als dit weer mag uiteraard). Verder volg ik graag sport vanuit de huiskamer, mag bijna van alles zijn, zolang het maar vanuit m’n luie stoel te volgen is!

Wat heb je gestudeerd?

Ik heb de hbo-opleiding Logistics Management (voorheen Logistiek & Economie) afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens de opleiding worden je alle logistieke, financiële en bedrijfskundige vaardigheden bijgebracht en getest. Ik heb het er vier jaar lang prima naar m’n zin gehad!

Hoe zijn de eerste weken bevallen?

De eerste drie weken als Supply Chain Coördinator bevallen erg goed! Er is de afgelopen weken nog geen dag hetzelfde geweest. M’n collega’s hebben mij de eerste weken al erg geholpen om mij hier thuis te laten voelen. Ik had al snel door hoe dynamisch en innovatief de organisatie is. Dit zou ik zelf graag willen toevoegen en doorzetten in de organisatie. Die flexibiliteit en dynamiek wil ik kunnen blijven geven als frisse wind en verse aanwinst voor het Eleqtron-team!

Wij wensen Ruben heel veel succes en plezier!

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag