Toonaangevend
in stekerbaar

Vlakbandpartners Kersten Techniek en Eleqtron!

Eleqtron Power 5G2.5mm2 Qneqt Vlakband Vlakbandkabel Vlakkabel 49845 49846

Kersten Techniek en Eleqtron, vlakbandpartners

Installaties worden meestal opgebouwd met kabel en kabeldozen, al dan niet stekerbaar uitgevoerd. Dit betekent dat er nog veel arbeid op locatie uitgevoerd moet worden. Kersten Techniek, voorheen Conntech, assembleert al meer dan 15 jaar de vlakbandkabelstrengen voor Kersten Retail.

Belangrijkste redenen;

  • Beperken van montage uren op locatie
  • Minder reisuren
  • Minder faalkosten en hogere gecontroleerde kwaliteit
  • Mooie, compacte en dus meer overzichtelijke installatie
  • Volledig prefab

Aanvankelijk werd vlakbandkabel op een speciale werktafel geassembleerd, maar enkele jaren geleden is hiervoor een speciale machine ontwikkeld. De reden hiervoor is dat er op deze manier een systematische, industriële manier van installeren wordt geïntroduceerd. Met een speciale web interface kan de opdrachtgever zelf de vlakbandkabel met aftakkingen samenstellen, exact volgens tekening en indien gewenst inclusief accessoires. Sterker nog; vanuit Autocad kunnen bestanden rechtstreeks geïmporteerd worden in de web interface.

Ook in de utiliteit is vlakbandkabel met een opmars bezig, hiervoor gelden dezelfde voordelen als voor de Retail. Vlakbandkabel voor een stekerbare voeding en eventueel gecombineerde kabel voor KNX, PRIVA bus of DALI. Daar komt bij dat de vlakbandkabel beschikbaar is in Cca en B2ca. Hiermee is de kabel niet alleen in kantoren geschikt, maar kan het ook in woongebouwen en zorginstellingen toegepast worden. Bijkomende voordelen van vlakbandkabel zijn dat het ruimtebesparend product is en aan de zijkant van de goot of tegen het beton gemonteerd kan worden. Omdat de vlakbandkabel als een soort “pannenkoek” aangeleverd wordt, inclusief labels en codering, is montage in een mum van tijd gebeurd. Wil je ook kennis maken met oplossingen die de vlakbandkabel biedt? Kijk dan op www.vlakband.nl of neem contact op met Eleqtron.

Meer informatie
Download hier de documentatie.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Klik hier voor de online catalogus (inclusief vermelding bruto prijs) met onder andere deze producten. Uiteraard vind je ons op 2BA (prijzen alleen zichtbaar voor 2BA-abonnees).

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag