Toonaangevend
in stekerbaar

Marjolijn van der Maas gestart als Verkoop Binnendienst!

Marjolijn van der Maas
Elektrische autos bij Caland Dock Calandkade Den Haag Eleqtron Qcharge met Spindler
Elektrische autos bij Caland Dock Calandkade Den Haag Eleqtron Qcharge met Spindler

Marjolijn is een maand geleden bij Eleqtron gestart als Commercieel Medewerker Binnendienst op de afdeling verkoop. Marjolijn is verantwoordelijk voor het maken van offertes & het boeken en een correcte afhandelen van verkooporders. Hieronder leest u een interview met Marjolijn waarin ze wat meer over haarzelf verteld en wat haar eerste ervaringen zijn binnen Eleqtron.

Vertel eens wat over jezelf; wat zijn je hobby’s en bezigheden naast het werk?

Mijn naam is Marjolijn en ik woon samen met mijn man, dochter en zoon in Numansdorp. Naast de zorg voor mijn gezin en mijn werk doe ik in mijn vrije tijd aan boksen. Ook wandel ik graag, hou ik van lezen en koken.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Ik heb ruim 25 jaar in de horeca gewerkt en heb hiervoor ook een opleiding aan de hotelschool gedaan. De meeste jaren heb ik in een prachtig hotel in Rotterdam gewerkt. Een dynamische en hectische omgeving om in te werken en ik heb daar veel geleerd, gezien en gedaan.

Hoe zijn de eerste weken bevallen?

Ik kwam bij Eleqtron echt in een warm bad terecht! Alle collega’s zijn zeer behulpzaam en ik voel me hier dan ook direct thuis. De eerste periode heb ik op alle afdelingen mee mogen kijken. Ook heb ik les gehad in elektra en uitleg gekregen over de prefab oplossingen en de concepten Qneqt en Qcharge. Voorlopig heb ik nog genoeg te leren en dat geeft heel veel energie. Ik kijk er dan ook naar uit kennis met u te maken!

Wij wensen Marjolijn heel veel succes en plezier op de afdeling verkoop!

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag