Toonaangevend
in stekerbaar

Robey Sjarbaini neemt het stokje over van Henk Pielman

Met groot enthousiasme willen wij jullie voorstellen aan onze nieuwe collega, Robey Sjarbaini. Robey zal zich bij ons team voegen als Senior Sales Executive. Wij zijn erg blij hem te welkomen! De werkzaamheden van Henk Pielman zullen de komende maanden worden overgedragen aan Robey. Robey zal zich gaan focussen op DALI lichtsturingsprojecten in combinatie met prefab elektra installaties. Hieronder valt ook het benutten van de mogelijkheden die de Woertz AG Vlakbandkabel biedt in prefab elektra installaties. Dit alles valt onder de wereld van stekerbaar installeren.

Robey brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar ons bedrijf. Hij heeft meer dan 30 jaar gewerkt in de installatiewereld van fysieke infrastructuur, datacenters en enterprise-omgevingen, waar hij heeft bijgedragen aan verschillende succesvolle projecten. Zijn passie voor innovatie en zijn focus op het leveren van uitstekende resultaten sluiten naadloos aan bij onze bedrijfswaarden. De komende maanden zal hij zich tevens focussen op het zich eigen maken van de portefeuille van Eleqtron.

Daarnaast is Robey ook een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Zijn positieve houding, communicatieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen maken hem een waardevolle toevoeging aan het Eleqtron team.

Robey Sjarbaini: “Ik geloof sterk in het bouwen van sterke relaties met klanten en partners, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds begrip. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met jullie allemaal!”

We nodigen jullie van harte uit om kennis te maken met Robey. Hij zal ook beschikbaar zijn voor persoonlijke ontmoetingen en gesprekken om jullie vragen te beantwoorden. Als gewaardeerde klanten en relaties spelen jullie een belangrijke rol in ons succes, en we zijn ervan overtuigd dat Robey een waardevolle partner zal zijn in het versterken van onze samenwerking in stekerbaar installeren. Samen kunnen we zorgen voor nog meer succesvolle resultaten.

We willen jullie bedanken voor jullie voortdurende steun en vertrouwen in ons bedrijf. We kijken ernaar uit om de samenwerking met Robey voort te zetten en onze relatie verder te versterken.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag