Toonaangevend
in stekerbaar

Loopbaan

Eleqtron heeft regelmatig vacatures, voor starters en ervaren medewerkers. Naast een goede begeleiding tijdens de inwerkperiode bieden wij je tal van mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Eleqtron kent een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Ondernemende aanpak
De medewerkers van Eleqtron worden gekenmerkt door een ondernemende aanpak. De organisatie is compact, zonder vele organisatielagen. Dit maakt dat wij altijd snel en flexibel kunnen handelen. We investeren in nieuwe ontwikkelingen en slimme technieken, om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Binnen ons bedrijf heerst een open en informele cultuur met korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer en een grote mate van collegialiteit en samenwerking.

Vacatures 

Eleqtron zoekt een

Supply Chain Coördinator

Als Supply Chain Coördinator ben je primair verantwoordelijk voor de correcte en tijdige levering van de toegewezen orders. Je coördineert alle leveringsprocessen (werkvoorbereiding, operationele planning, operationele inkoop, logistiek) voor de toegewezen orders en informeert het interne orderteam en de klant over de orderstatus.

De verdere taken/verantwoordelijkheden als Supply Chain Coördinator zijn:

 • Je verwerkt en managet de projectorders voor een tijdige levering aan de klant, conform overeengekomen leveringsvoorwaarden.
 • Je brengt de inkoopbehoefte per projectorder in kaart om samen met de Manager Operations de inkoopporders, de productiecapaciteit en de voorraadbewaking te monitoren.
 • Je onderhoudt dagelijks contacten met klanten en logistieke partners voor een optimale serviceverlening.
 • Je signaleert, analyseert en registreert foutieve leveringen, afwijkingen ten aanzien van voorraad, overeengekomen leveringsvoorwaarden en klantafspraken en initieert indien nodig corrigerende acties.
 • Je maakt en plaatst assemblage-orders aan voor zowel ‘in house’ productie als bij assemblagepartners. Tevens stem je de hiervoor benodigde productiecapaciteit en materiaalbehoefte af.
 • Je signaleert, analyseert en registreert kritieke voorraadsituaties en communiceert hierover naar leverancier en interne afdelingen en draagt zorg dat corrigerende maatregelen genomen worden om out of stock situaties te voorkomen.
 • Je organiseert een overlegstructuur om intern en extern de voortgang van de project order te managen.
 • Je monitort eventuele projectorder risico’s en indien nodig draag je oplossingen aan.
 • Je stelt prioriteiten binnen de lopende projectorder planningen.
 • Je neemt actief deel aan de reguliere projectorder meetings met de leden van het projectteam.
 • Je bent er financieel verantwoordelijk voor dat de order tegen de overeengekomen voorgecalculeerde waarde wordt uitgeleverd.

Functie-eisen

De Supply Chain Coördinator die wij zoeken heeft:

 • HBO werk- en denkniveau en een bedrijfskundige of logistieke achtergrond.
 • Bij voorkeur minimaal 2 jaar vergelijkbare ervaring opgedaan.
 • Affiniteit met Elektrotechiek is een pré.
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels.
 • Je houdt ervan om in een dynamische omgeving te werken en operationele processen functioneel te sturen.

Reageren
Heb je interesse in deze gevarieerde functie, stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar Ralph Bok (r.bok@eleqtron.nl). Bellen kan natuurlijk, via tel. 088-03 06 100.

———————————————————————————————————————————————————–

Eleqtron zoekt

Assemblagemedewerkers (op afroep)

Op onze locatie aan de Edisonstraat in Numansdorp assembleren we elektrotechnische producten als kabelsnoeren en aansluitdozen. Om de pieken in onze productie goed op te kunnen vangen, zoeken we enthousiaste assemblagemedewerkers.

Kun je precies werken, ben je redelijk technisch onderlegd en kun je goed met deadlines omgaan? Dan zijn we op zoek naar jou! De werkzaamheden zijn op afroep, de werktijden spreken we samen af. 

Reageren
Heb je interesse in deze gevarieerde functie, stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar Ralph Bok (r.bok@eleqtron.nl). Bellen kan natuurlijk, via tel. 088-03 06 100.

INFORMELE CULTUUR
MET KORTE LIJNEN

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag