Toonaangevend
in stekerbaar
Selecteer een pagina

Loopbaan

Eleqtron heeft regelmatig vacatures, voor starters en ervaren medewerkers. Naast een goede begeleiding tijdens de inwerkperiode bieden wij je tal van mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Eleqtron kent een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Ondernemende aanpak
De medewerkers van Eleqtron worden gekenmerkt door een ondernemende aanpak. De organisatie is compact, zonder vele organisatielagen. Dit maakt dat wij altijd snel en flexibel kunnen handelen. We investeren in nieuwe ontwikkelingen en slimme technieken, om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Binnen ons bedrijf heerst een open en informele cultuur met korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer en een grote mate van collegialiteit en samenwerking.

Vacatures 

Eleqtron zoekt een 

Projectmanager

Functiebeschrijving
Onze toekomstige projectmanager heeft een stevige persoonlijkheid en krijgt het voor elkaar, vanaf de aanvraag tot aan de oplevering, een project voor de merken Qneqt en Qcharge naar volle tevredenheid van de klant af te handelen. Hiervoor werk je nauw samen met de afdeling verkoop en operations.

Over Eleqtron
Eleqtron is de grondlegger van prefab, stekerbare producten voor elektrotechnische installaties in de utiliteitsbouw (nieuwbouw en renovatie van kantoren, hotels, logistieke centra etc.). Daarnaast zijn wij markleider op het gebied van collectieve laadvoorzieningen voor het elektrisch laden van voertuigen. Uiteraard vind je meer informatie op deze website!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je bekijkt, met een lekkere bak koffie of thee, het door jou gemaakte plan van aanpak voor jouw projecten. Loopt alles volgens het tijdschema of zijn er ‘kinken in de kabel?’ Je roept je team tijdig bij elkaar, bespreekt de prioriteiten van die dag en zet het team aan het werk. Als er opmerkingen vanaf de werkvloer zijn over tekeningen loop je langs bij de betreffende collega’s, om deze door te spreken en te bespreken of aanpassingen nodig zijn. Tussendoor belt er nog een klant die wil weten wat de stand van zaken is. Uiteraard geef je hierop antwoord.

Wie zoeken wij?
Een stevige persoonlijkheid die plannen als natuurlijke eigenschap heeft. Je bent niet bang te zeggen waar het op staat ook al krijg je zo nu en dan wat tegengas van de klant. Als er iets niet goed gaat met een project, dan is het voor jou geen probleem bij te springen en mee te werken om de deadline te realiseren. Uiteraard doe je alles om de klant tevreden te houden en het project op tijd klaar te krijgen.

Het team
Bij Eleqtron werken wij met zo’n 25 personeelsleden. Er heerst een open cultuur waarbij men elkaar ook gewoon kan aanspreken. Alle neuzen staan dezelfde kant op en iedereen staat achter onze innovatieve oplossingen.

Wat zijn de eisen voor deze functie?
Je hebt een HBO werk- en denkniveau en beschikt over minimaal twee jaar werkervaring als projectmanager in een technische omgeving. Je bent communicatief sterk en hebt financieel en analytisch inzicht. 

Wat bieden wij?
Een baan in een groeiend bedrijf waarbij zelfontplooiing, actief meedenken en integreren van nieuwe ideeën centraal staan. Uiteraard bieden we een prima salaris, bonusregeling, vakantiedagen, een goede pensioenopbouw en een vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar. 

Solliciteren
Je kunt op deze vacature solliciteren door een korte motivatie en een CV te verzenden naar Menno Bokhout (e-mail m.bokhout@eleqtron.nl). Als je meer informatie wenst, kun je contact opnemen op ons algemene telefoonnummer (tel. 088- 030 61 00). De gesprekken zullen plaatsvinden vanaf 25 juni tot en met 5 juli.

————————————————————————————————————————————————————–

Eleqtron zoekt

Assemblagemedewerkers (op afroep)

Op onze locatie aan de Edisonstraat in Numansdorp assembleren we elektrotechnische producten als kabelsnoeren en aansluitdozen. Om de pieken in onze productie goed op te kunnen vangen, zoeken we enthousiaste assemblagemedewerkers.

Kun je precies werken, ben je redelijk technisch onderlegd en kun je goed met deadlines omgaan? Dan zijn we op zoek naar jou! De werkzaamheden zijn op afroep, de werktijden spreken we samen af. 

Reageren
Heb je interesse in deze gevarieerde functie, stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar Ralph Bok (r.bok@eleqtron.nl). Bellen kan natuurlijk, via tel. 088-03 06 100.

INFORMELE CULTUUR
MET KORTE LIJNEN

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag