Loopbaan

Eleqtron heeft regelmatig vacatures, voor starters en ervaren medewerkers. Naast een goede begeleiding tijdens de inwerkperiode bieden wij je tal van mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Eleqtron kent een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Ondernemende aanpak
De medewerkers van Eleqtron worden gekenmerkt door een ondernemende aanpak. De organisatie is compact, zonder vele organisatielagen. Dit maakt dat wij altijd snel en flexibel kunnen handelen. We investeren in nieuwe ontwikkelingen en slimme technieken, om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Binnen ons bedrijf heerst een open en informele cultuur met korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer en een grote mate van collegialiteit en samenwerking.

Vacatures

Eleqtron zoekt

Assemblagemedewerkers (op afroep)

Op onze productielocatie aan de Edisonstraat in Numansdorp assembleren we elektrotechnische producten als kabelsnoeren en schakelingen. Om de pieken in onze productie goed op te kunnen vangen, zoeken we enthousiaste productiemedewerkers.

Kun je precies werken, ben je redelijk technisch onderlegd en kun je goed met deadlines omgaan? Dan zijn we op zoek naar jou! De werkzaamheden zijn op afroep, de werktijden spreken we samen af. Bij gebleken geschiktheid leggen we de werkzaamheden vast in een contract.

Reageren
Heb je interesse in deze gevarieerde functie, stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar Danny Blaak (d.blaak@eleqtron.nl). Bellen kan natuurlijk, via tel. 088-03 06 100.

INFORMELE CULTUUR
MET KORTE LIJNEN

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag