Loopbaan

Eleqtron heeft regelmatig vacatures, voor starters en ervaren medewerkers. Naast een goede begeleiding tijdens de inwerkperiode bieden wij je tal van mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Eleqtron kent een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Wij zoeken een Assemblagemedewerker

Als jij je thuis voelt in een technische, professionele en informele omgeving met gezellige collega’s, dan is deze job iets voor jou!

Functieomschrijving

Als Medewerker Assemblage ben je werkzaam op de productie afdeling in Numansdorp. Op deze afdeling assembleren we elektrotechnische producten, zoals stekerbare snoeren, schakelaars, aanwezigheidsmelders, vloerdozen en nog veel meer! De afdeling heeft meerdere werknemers onder leiding van een productiecoördinator en een Operationeel Manager. Jij komt te werken in een gezellig team van 4 collega’s. Hier werken meerdere assemblagemedewerkers en de productiecoördinator samen. Dagelijks ben je bezig met het assembleren en testen van elektrische componenten. Dus ben jij technisch aangelegd en heb je een neusje voor elektrotechniek? Dan is deze job iets voor jou!

Kennis en ervaring

Geen diploma vereist, maar werkervaring in een technische productieomgeving is een pré. Daarnaast is een goede beheersing van de Nederlandse taal vereist. Eleqtron staat open voor zowel starters op de arbeidsmarkt als kandidaten met (veel) werkervaring.

Wij bieden

  • Een informele werksfeer met gezellige, technische collega’s
  • Elke vrijdagmiddag een borrel in onze eigen Eleqtron kroeg
  • Sociale activiteiten, zoals bedrijfsuitjes
  • Een assemblageruimte in het mooie, pittoreske Numansdorp
  • 24 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)

Aantal uren: 16-32 uur per week

Soort dienstverband: Parttime

Interesse of meer weten?

Indien je voldoet aan de functie-eisen en beschikt over de genoemde competenties, stuur dan je CV en een gedegen toelichting waarom je geschikt bent voor deze functie naar logistics@eleqtron.nl ter attentie van Ralph Bok.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op het kantoor in Numansdorp.

Acquisitie door werving & selectie- of uitzendbureaus n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Wij zoeken een Werkvoorbereider/Calculator

Wat ga je doen?

Het is jouw taak om op basis van aangeleverde informatie van de klant of onze buitendienst  product- en/of instructietekeningen in (Stabi-)CAD te maken voor de (interne) productie en/of Supply Chain. Ook calculeer je kostprijzen van (projectmatige) assemblageproducten, waarbij je overleg hebt met ondersteunende afdelingen, zoals de afdeling inkoop wat betreft prijs en levertijd en de afdeling techniek/productie wat betreft de technische haalbaarheid  en je levert de uitgewerkte calculaties, waaronder stuklijsten, offertes, alsmede instructies en producttekeningen aan artikelbeheer en Supply Chain. In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Manager.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken iemand met minimaal diploma MBO-4 Elektrotechniek, die ervaring heeft met tekenprogramma’s, zoals (Stabi-)CAD, met het maken van calculaties, die in een vergelijkbare functie heeft gewerkt en die kennis heeft van relevante NEN-normen, of daarin in ieder geval zijn weg in weet te vinden. Ook moet men een goede beheersing hebben van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Kennis van verlichtingstechniek en stekerbaar installeren is een pre.

Wij verwachten van al onze werknemers dat zij goed met elkaar kunnen samenwerken, verantwoordelijkheid nemen voor hun werk en resultaatgericht, proactief en initiatiefrijk zijn. Voor deze functie is het tevens belangrijk, dat je technisch inzicht hebt, zorgvuldig werkt en communicatief vaardig bent. 

Wat bieden wij:

Wij vragen veel, maar daar staat ook veel tegenover. Wij bieden een veelzijdige en zelfstandige functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hebben een motiverende, informele, ondernemende, no-nonsens en open cultuur met korte communicatielijnen. Daarnaast schenken veel aandacht aan de veiligheid, gezondheid en welzijn van onze medewerkers. Salarisindicatie: € 2500 – € 3500,-, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Hoe solliciteer je?

Indien je voldoet aan de functie-eisen en beschikt over de genoemde competenties en het je erg leuk lijkt om bij Eleqtron te werken, stuur dan je CV en een gedegen toelichting waarom je geschikt bent voor deze functie naar Eleqtron@penoenzo.nl ter attentie van Karen van der Weel, HR-adviseur. Een Pre-employment Screening en/of Psychologische test kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie door werving & selectie- of uitzendbureaus n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

INFORMELE CULTUUR
MET KORTE LIJNEN

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag