Loopbaan

Eleqtron heeft regelmatig vacatures, voor starters en ervaren medewerkers. Naast een goede begeleiding tijdens de inwerkperiode bieden wij je tal van mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Eleqtron kent een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Wij hebben de volgende vacature: Supply Chain Coördinator

Wat ga je doen?
Je gaat als Supply Chain Coördinator zorgen voor een tijdige en correcte productie en levering van projectorders. Hiervoor controleer je per projectorder de materiaalbehoefte en stem je dit indien nodig af met inkoop en onze eigen productieafdeling. Je maakt werkorders aan, plant ze in bij eigen productie of bij assemblagepartners en analyseert de voortgang. Bij afwijkingen in producten, voorraden, leverdata en bij meer-minderwerk onderneem je actie en informeer je de belanghebbenden. Deze informatie, alsmede de gegevens omtrent kosten/baten en projectspecifieke artikelen, leg je per project vast in het systeem. Tot slot evalueer je na het project met de belanghebbenden. Je rapporteert aan de Manager Operations.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt HBO werk- en -denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring. Daarnaast heb je aantoonbare affiniteit met elektrotechniek en ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Wij verwachten van al onze werknemers dat zij goed met elkaar kunnen samenwerken, verantwoordelijkheid nemen voor hun werk en resultaatgericht, proactief en initiatiefrijk zijn. Voor deze functie is het tevens belangrijk dat je gestructureerd en zorgvuldig werkt en oplossingsgericht, besluitvaardig en stressbestendig bent.

Wat bieden wij:
Wij vragen veel, maar daar staat ook veel tegenover. Het gaat om een veelzijdige en zelfstandige functie, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Eleqtron heeft een cultuur die je kunt kenmerken als motiverend, informeel, ondernemend, open, no-nonsense en met korte communicatielijnen. Daarnaast schenken we veel aandacht aan veiligheid, gezondheid en welzijn van onze medewerkers. Salarisindicatie: € 2500 – 3500,-, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Hoe solliciteer je?
Als je voldoet aan de functie-eisen en beschikt over de genoemde competenties en het je erg leuk lijkt om bij Eleqtron te werken, stuur dan je CV en een gedegen toelichting waarom je geschikt bent voor deze functie. Dit kan naar het e-mailadres eleqtron@penoenzo.nl, ter attentie van Karen van der Weel (HR-adviseur). Een pre-employment screening en/of psychologische test kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Kijk ook op deze website voor onze producten en projecten, maar ook voor onze visie & missie en strategie.

Acquisitie door werving & selectie- of uitzendbureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

INFORMELE CULTUUR
MET KORTE LIJNEN

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag