Toonaangevend
in stekerbaar

Loopbaan

Eleqtron heeft regelmatig vacatures, voor starters en ervaren medewerkers. Naast een goede begeleiding tijdens de inwerkperiode bieden wij je tal van mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Eleqtron kent een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Wij zoeken een enthousiaste, flexibele werknemer voor de veelzijdige en leuke combifunctie:

Commercieel medewerker binnendienst / online marketeer Qcharge voor 24 – 40 uur.

Wat ga je doen?

Als Commercieel Medewerker Binnendienst bestaan jouw taken o.a. uit het telefonisch verkopen van (eenvoudige) producten en diensten en het ondersteunen van de verkoop buitendienst bij de verkoop van producten, diensten en projecten. Als online marketeer ga je in samenspraak met sales, je collega marketeer en de directeur de online marketingstrategie van Qcharge (mede)ontwikkelen en uitvoeren.

Op dit moment werkt er al iemand bij ons in deze dubbelfunctie, maar dit is teveel voor één persoon. Met z’n tweeën kunnen jullie meer tijd besteden aan social media, dat nu niet altijd even veel aandacht krijgt, maar het wel zou moeten krijgen en kunnen jullie de binnen- en buitendienst nog beter ondersteunen.

Je rapporteert direct aan de directeur.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken iemand met minimaal diploma MBO-4 diploma op het gebied van commerciële economie of marketing. Ook Hbo schoolverlaters (met affiniteit met de genoemde werkzaamheden) worden van harte uitgenodigd de solliciteren. Ook is het handig als je affiniteit hebt met ons product e/o elektrotechniek. Kennis van diverse social media platformen is noodzakelijk. Wij maken nu gebruik van facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Ook kennis van SEO/SEA is handig.

Wij verwachten van al onze werknemers dat zij goed met elkaar kunnen samenwerken, verantwoordelijkheid nemen voor hun werk en resultaatgericht, proactief en initiatiefrijk zijn. Voor deze functie is het tevens belangrijk dat je klantgericht, accuraat en creatief bent. En uiteraard zijn communicatieve vaardigheden en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal nodig. Ook moet je flexibel zijn, want je moet switchen tussen de twee rollen.

Wat bieden wij:

Wij bieden een veelzijdige en zelfstandige functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hebben een motiverende, informele, ondernemende, no-nonsens en open cultuur met korte communicatielijnen. Daarnaast schenken veel aandacht aan de veiligheid, gezondheid en welzijn van onze medewerkers. Indien de Covid-regels dit toelaten, sluiten we de week af in onze eigen ‘kroeg’.

Salarisindicatie: € 2250 – € 3500,- afhankelijk van opleiding en ervaring.

Hoe solliciteer je?

Indien je voldoet aan de functie-eisen en beschikt over de genoemde competenties en het je erg leuk lijkt om bij Eleqtron te werken, stuur dan je CV en een gedegen toelichting waarom je geschikt bent voor deze functie naar Eleqtron@penoenzo.nl ter attentie van Karen van der Weel (HR-adviseur).

Kijk ook eens op https://www.eleqtron.nl/ voor onze producten en projecten, maar ook onze visie & missie en strategie.

Een Pre-employment Screening en/of Psychologische test kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op het kantoor in Numansdorp.

Acquisitie door werving & selectie- of uitzendbureaus n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

 

INFORMELE CULTUUR
MET KORTE LIJNEN

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag