Toonaangevend
in stekerbaar

Loopbaan

Eleqtron heeft regelmatig vacatures, voor starters en ervaren medewerkers. Naast een goede begeleiding tijdens de inwerkperiode bieden wij je tal van mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Eleqtron kent een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Voor Qneqt zoeken wij een enthousiaste, klantgerichte:

Account Manager – (32 – 40)

Wat ga je doen?

Als Account Manager ben jij verantwoordelijk voor het vinden, binnenhalen en behouden van klanten, waaronder installateurs, installatiebureaus, adviesbureaus, groothandels en eindafnemers. Jij voorziet hen van advies en informatie over (de toepassing van) de producten en diensten van Eleqtron en denkt met hen mee over de technische mogelijkheden en toepassingen van de producten.

Je brengt offertes uit, belt deze na en onderhandelt over prijzen en kortingen. Zodra het opdracht wordt, draagt je het project correct intern over en zorgt ervoor dat de afspraken door zowel Eleqtron als de klant worden nagekomen.

Daarnaast verzorg je periodiek verkooprapportages, zorg je dat je weet wat er speelt in de markt, hou je je kennis op peil, deel je deze informatie met je collega’s en ben je (mede) verantwoordelijk voor het verkoopplan en de accountplannen voor Qneqt.

Ook ben je zichtbaar voor (potentiële) klanten, door bijvoorbeeld het deelnemen aan relevante netwerkbijeenkomsten, beurzen en seminars en door het verzorgen van bedrijfspresentaties en lezingen. Je rapporteert direct aan de directie.

Wat vragen wij van jou?

Jij weet de balans te vinden tussen klantvriendelijkheid en resultaatgerichtheid. Je kan je goed inleven in de klant en weet klanten te overtuigen van onze producten en diensten. Je hebt ruime kennis van de (installatie-) branche en van elektrotechniek en hebt daar mogelijk ook al een netwerk in opgebouwd. Je hebt een hoge gunfactor.

Daarnaast verwachten wij van al onze werknemers (en dus ook van jou) dat zij goed met elkaar kunnen samenwerken, verantwoordelijkheid nemen voor hun werk en proactief en initiatiefrijk zijn.

Je bent in bezit van een rijbewijs, daar het een buitendienstfunctie betreft.

Wat bieden wij:

Wij vragen veel, maar daar staat ook veel tegenover. Wij bieden een veelzijdige en zelfstandige functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een kleine, maar professionele organisatie. Wij hebben een motiverende, informele, ondernemende, no-nonsens en open cultuur met korte communicatielijnen.

Daarnaast schenken wij veel aandacht aan de veiligheid, gezondheid en welzijn van onze medewerkers. Wij vinden collegialiteit en samenhorigheid erg belangrijk en daarom lunchen we altijd met z’n allen aan lange tafels in de kantine. Op vrijdagmiddag gaat onze eigen bruine (bedrijfs-)kroeg open om het weekend gezamenlijk in te luiden (uiteraard met 0,0% bier).

Salarisindicatie: € 3500 – € 5200,- (bij voltijd excl. vakantietoeslag), afhankelijk van opleiding en ervaring.

Hoe solliciteer je?

Indien je voldoet aan de functie-eisen en beschikt over de genoemde competenties en het je erg leuk lijkt om bij Eleqtron te werken, stuur dan je CV en een gedegen toelichting waarom je geschikt bent voor deze functie naar Eleqtron@penoenzo.nl ter attentie van Karen van der Weel, HR-adviseur.

Kijk ook eens op www.eleqtron.nl en op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/user/salesEleqtron/videos om een idee te krijgen van wie we zijn en wat we doen.

Een Pre Employment Screening en/of Psychologische test kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie door werving & selectie- of uitzendbureaus n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 

 

 

INFORMELE CULTUUR
MET KORTE LIJNEN

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag