Toonaangevend
in stekerbaar

Loopbaan

Eleqtron heeft regelmatig vacatures, voor starters en ervaren medewerkers. Naast een goede begeleiding tijdens de inwerkperiode bieden wij je tal van mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Eleqtron kent een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Wij willen ons team graag versterken met een Project Coördinator.  28-40 uur per week 

Wat ga je doen?

Bij Eleqtron worden klantorders veelal omgezet in projecten. Voor deze projecten is vaak een diversiteit aan (veelal elektrotechnische) producten nodig, die wij dan zelf (eventueel in aangepaste vorm) produceren dan wel inkopen.  Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de juiste materialen worden ingekocht of geproduceerd en tijdig en in overeenstemming met de klant worden geleverd. Ook voor niet-projectmatige orders, waarvoor producten moeten worden geproduceerd, ben jij de persoon die productieopdrachten aanmaakt en bewaakt. In deze functie heb je contact met alle afdelingen binnen de organisatie, met leveranciers en natuurlijk met klanten.

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring is er de ruimte om ‘demand forecasting’ op te zetten en te implementeren bij Eleqtron. Wij zijn ervan overtuigd dat vooruitkijken leidt tot een nog betere afstemming van vraag en aanbod. Deze extra uitdaging, die wellicht kan uitgroeien tot een volledig nieuwe functie, wordt samen met de Operations Manager vormgegeven.

Ben jij die onmisbare spin in het web die proactief en zelfstandig zijn werk doet?

 Wat vragen wij van jou?

Jij hebt een Hbo-opleiding technische bedrijfskunde of Hbo projectmanagement / logistiek / supply chain management en technisch inzicht en aantoonbare affiniteit met (elektro)techniek. Mbo-ers met vergelijkbare werkzaamheden in elektrotechniek worden ook uitgenodigd te solliciteren. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij verwachten van al onze werknemers dat zij goed met elkaar kunnen samenwerken, verantwoordelijkheid nemen voor hun werk en resultaatgericht, proactief en initiatiefrijk zijn. Voor deze functie is het tevens belangrijk, dat je gestructureerd en zorgvuldig werkt en oplossingsgericht, besluitvaardig en stressbestendig bent.

Wat bieden wij:

Wij vragen veel, maar daar staat ook veel tegenover. Wij bieden een veelzijdige en zelfstandige functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hebben een motiverende, informele, ondernemende, no-nonsens en open cultuur met korte communicatielijnen. Daarnaast schenken veel aandacht aan de veiligheid, gezondheid en welzijn van onze medewerkers. Salarisindicatie: €2500 – € 4000,- (bij voltijd excl. vakantietoeslag) afhankelijk van opleiding en ervaring.

 Hoe solliciteer je?

Indien je voldoet aan de functie-eisen en beschikt over de genoemde competenties en het je erg leuk lijkt om bij Eleqtron te werken, stuur dan je CV en een gedegen toelichting waarom je geschikt bent voor deze functie naar Eleqtron@penoenzo.nl ter attentie van Karen van der Weel, HR-adviseur.

Kijk ook eens op www.eleqtron.nl voor onze producten en projecten, maar ook onze visie & missie en strategie.

Een Pre Employment Screening en/of Psychologische test kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 

Voor de uitbreiding van onze assemblageafdeling zoeken wij een:

Medewerk(st)er Assemblage

(16-32 uur per week)

Als jij je thuis voelt in een professionele en informele omgeving met gezellige collega’s en je bent graag met je handen bezig bent, dan is deze job iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als Medewerker Assemblage ben je werkzaam op de productieafdeling in Numansdorp. Op deze afdeling assembleren we elektrotechnische producten voor de bouwsector. Je bent bezig met snoeren, stekkers, schakelaars, doosjes, bewegingsmelders en nog veel meer! De afdeling heeft meerdere werknemers onder leiding van een productiecoördinator. Jij komt te werken in een team van 6 collega’s. De assemblagemedewerkers en de productiecoördinator werken samen aan de diverse opdrachten. Dagelijks ben je bezig met het verzamelen van onderdelen, assembleren en testen van producten.

 Wat vragen wij van jou?

Een diploma is niet nodig, maar we verwachten wel dat je een beetje handig bent. Werkervaring in een soortgelijke functie is een pre. Daarnaast is een goede beheersing van de Nederlandse taal vereist. Eleqtron staat open voor zowel starters op de arbeidsmarkt als kandidaten met (veel) werkervaring.

Wat bieden wij?

  • Een informele, gezellige werksfeer binnen een professioneel bedrijf
  • Elke vrijdagmiddag een borrel in onze eigen Eleqtron-kroeg
  • Sociale activiteiten, zoals bedrijfsuitjes
  • 24 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)
  • Daarnaast schenken veel aandacht aan de veiligheid, gezondheid en welzijn van onze medewerkers
  • Fulltimesalaris tussen de € 1800 en € 2500,- op basis van leeftijd en ervaring

 Hoe solliciteer je?

Als je het gevoel hebt dat deze baan bij je past en je hebt zin om aan de slag te gaan, stuur dan je CV en een email met toelichting waarom je geschikt naar r.bok@eleqtron.nl ter attentie van Ralph Bok. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op het kantoor in Numansdorp.

Kijk ook eens op www.eleqtron.nl en op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/user/salesEleqtron/videos om een idee te krijgen van wie we zijn en wat we doen.

Een Pre Employment Screening en/of Psychologische test kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie door werving & selectie- of uitzendbureaus n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

 

 

 

 

 

 

INFORMELE CULTUUR
MET KORTE LIJNEN

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag