Toonaangevend
in stekerbaar

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Eleqtron vinden wij het belangrijk om een positieve bijdrage aan het milieu en de maatschappij te leveren. Maar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat wat ons betreft verder dan goed zorgdragen voor het milieu. Een goede balans tussen ‘People, Planet & Profit (PPP)’ staat centraal.

People
Wij schenken veel aandacht aan de veiligheid, gezondheid en welzijn van onze medewerkers. Met, ter ondersteuning voor de loopbaan, goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Onze maatschappelijke betrokkenheid uit zich door sponsoring van diverse maatschappelijke initiatieven. Daarvoor voelen wij ons verantwoordelijk en betrokken. Door hierop in te zetten, willen wij een aantrekkelijke werkgever zijn.

Planet
Wij streven altijd naar oplossingen om het milieu zo min mogelijk te belasten, zowel binnen ons bedrijf als met de producten die onze klanten afnemen en installeren. Stekerbare producten leveren diverse voordelen op in materiaalgebruik, logistiek en mankracht. Ons assortiment richt zich steeds meer op duurzaam bouwen en het aanleggen van duurzame installaties. Bijvoorbeeld met producten die een bijdrage leveren aan de BREEAM beoordelingsmethode, waarbij kantoren ingedeeld worden op energiezuinigheid. En met het beschikbaar stellen van BIM-modellen, die een bijdrage leveren aan een effectiever bouwproces.

Profit
Met onze activiteiten willen wij een positieve bijdrage leveren aan de economie in de regio en het gehele economische systeem. Wij investeren continu in duurzame innovaties en samenwerking. Daarmee willen wij een solide en toekomstbestendige organisatie zijn.

Meer informatie
Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

POSITIEVE
BIJDRAGE MVO

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag