Toonaangevend
in stekerbaar

Strategie

Onze afnemers ervaren een toenemende druk om hoog kwalitatief, snel en kostenefficiënt te werken. Eleqtron wil hier samen met de afnemers op inspelen. Onze kernwaarden vormen de basis voor deze strategie en werkwijze:

Flexibel
De medewerkers van Eleqtron worden gekenmerkt door een ondernemende aanpak. De organisatie is compact, zonder vele organisatielagen. Dit maakt dat wij altijd snel en flexibel kunnen handelen.

Oplossingsgericht
Altijd goed willen inspelen op de klantvraag, door onze ondernemende werkwijze. Dat vormt de rode draad van onze dagelijkse manier van werken.

Innovatief
Vanwege onze klantgerichte aanpak introduceren wij regelmatig innovaties. Eigenlijk is dat een natuurlijk proces. Wij willen namelijk altijd de juiste oplossing bieden.

Denkend in maatwerk
Installatiewerk is doorgaans maatwerk. Daar kunnen wij met onze snelle, flexibele werkwijze snel op inspelen. Dat doen wij door goede advisering, eigen prefab assemblage en supply chain oplossingen.

Veel kennis van installaties
De medewerkers van Eleqtron stonden zo’n 30 jaar geleden aan de wieg van het stekerbaar installeren. Door deze ervaring hebben wij een uitstekende kennis opgebouwd van de producten en de markt. Hierdoor kunnen wij u voorzien van een sterk onderbouwd advies.


Meer informatie

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag