Toonaangevend
in stekerbaar

BIM

BIM, Building Information Modelling of Bouw Informatie Model, is een virtueel model waarin alle informatie over de bouw en het beheer van een gebouw is verzameld. Alle bouwpartijen kunnen informatie aan het model toevoegen en bewerken. BIM is uitgegroeid tot dé vorm van samenwerking in de bouwketen. Dagelijks worden projecten met BIM-bestanden opgestart en uitgewerkt in een digitaal (3D) gebouwmodel.

Met BIM wordt een gebouw volledig digitaal uitgewerkt, waarna het virtuele model als het ware wordt opgeleverd. Daarna wordt het vrijgegeven voor productie en realisatie. Op deze manier kunnen faalkosten tot een minimum worden gereduceerd en kan het bouwproces worden versneld.

Bestanden opvragen
Eleqtron heeft daarom een Revit bibliotheek ontwikkeld, waarin stekerbare Qneqt producten zijn opgenomen. U kunt met onderstaand  formulier eenvoudig onze bestanden opvragen. Wij informeren u ook bij eventuele updates. De BIM bestanden voor stekerbaar installeren van Eleqtron zijn ontwikkeld in samenwerking met Itannex.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Invulformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

INSCHRIJVEN
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag